Co mogę dla Ciebie zrobić?

Specjalizuję się w tworzeniu personalizowanych planów treningowych oraz dietetycznych, dopasowanych do Twoich potrzebpreferencji.

Chcesz dowiedzieć się o tym więcej? Sprawdź moją ofertę!

1. Pierwsza wizyta

  1. Wywiad z dietetykiem
  2. Wywiad żywieniowy
  3. Zebranie informacji o stylu życia, stanie zdrowia, aktywności fizycznej
  4. Analiza badań biochemicznych
  5. Analiza składu ciała (stacjonarnie)

* Możliwość konsultacji online

2. Ułożenie indywidualnego jadłospisu

Po pierwszej wizycie następuje proces układania 30-dniowego jadłospisu, w zależności od celu pacjenta, z uwzględnieniem czasu przyrządzenia posiłków, stylu życia, preferencji jedzeniowych czy innych możliwości. Lista zakupów, wytyczne dotyczące stylu życia lub danej jednostki chorobowej, dobrana suplementacja, wskazówki dotyczące aktywności fizycznej – wszystko dostępne pod ręką w aplikacji „Alloweat” na Twoim smartfonie (sprawdź).

3. Wizyty kontrolne + modyfikacje jadłospisu

Wizyta taka polega na rozmowie badającej przebieg realizowania diety oraz na ponownej analizie składu ciała. Możliwe 
przedłużenie dostępu do aplikacji mobilnej z jadłospisem lub ewentualna modyfikacja.

* Możliwość konsultacji online

4. Analiza składu ciała

Badanie składu ciała metodą bioimpedancji (InBody 120) wraz z omówieniem wyników i konsultacją. 

5. Trening personalny

Pierwszy trening poprzedzony jest ankietą dotyczącą zdrowia klienta oraz oceną ewentualnych problemów związanych z aparatem ruchu.

* Treningi personalne odbywają się w Pułtusku

6. Plan treningowy

Ułożenie planu treningowego odbywa się na podstawie przeprowadzonego wywiadu i zostaje w zależności od celu, którym może być np. powrót do sprawności po kontuzji, budowa masy mięśniowej, redukcja masy ciała, progres sportowy. 

* Możliwość konsultacji online

Jak przygotować się do pierwszej wizyty?

Krok 1: Wykonaj podstawowe badania 

Morfologia
100%
Lipidogram
100%
TSH
100%
FT3 /FT4 /antyTPO/antyTG, usg tarczycy – w przypadku osób z problemami z tarczycą
100%
Glukoza na czczo
100%
Insulina na czczo
100%
Żelazo
100%
Alt, Ast
100%

Krok 2: Przygotuj dzienniczek żywieniowy

Zapisuj swoje posiłki przez 3 dni uwzględniając dzień weekendowy. Zwróć uwagę na godziny posiłków, szacunkowe ilości, rodzaj przygotowania oraz produkty. 

Krok 3: Przygotuj dzienniczek aktywności fizycznej 

Monitoruj aktywność fizyczną. Zapisuj jak często i jak długo średnio ruszasz się w ciągu miesiąca.

Scroll to Top