
Przepis #12 – Bruschetta w dwóch odsłonach
Czas na kolejny przepis. Dziś zajrzymy na Półwysep Apeniński i pokarzemy wam dobre smaki. Bruschetta bo to dziś gość główny wpisu, ma włoskie korzenie. Z
Czas na kolejny przepis. Dziś zajrzymy na Półwysep Apeniński i pokarzemy wam dobre smaki. Bruschetta bo to dziś gość główny wpisu, ma włoskie korzenie. Z
Marnowanie żywności to ogromny problem na świecie i w Polsce. Organizacja Narodów Zjednoczonych ds. Wyżywienia i Rolnictwa (Food and Agriculture Organization of the United Nations,
Tak się składa, że mamy świąteczny poniedziałek. Każdy czas jest oczywiście dobry na Newspresso. Czy to głód czy jednak mi się nudzi? W dzisiejszych czasach
Róbcie kawę i zapraszam do nowego NEWSPRESSO! Czasy w których, aktualnie żyjemy dają niezwykłą łatwość wyrażania swojej opinii lub narzucania jej innym ludziom. Dziś jak
Gościem ósmego odcinka podcastu jest Justyna Posłuszna. Biolog molekularny, fanka biochemii. Jak sama o sobie pisze “Od wielu lat interesuję się neurobiologią, onkologią, czy badaniami
Czas na kolejny przepis, tym razem omlet – czyli szybko i smacznie. Wiele osób zawsze zastanawia się i obawia, że przechodząc na „DIETĘ” trzeba będzie